Sirova Kolubara (SRB)

je lignitni, najpoznatiji i najrasprostranjeniji ugalj u Srbiji imamo ga na lageru u komadu a po narudžbini i u obliku kocke. Gornja toplotna moć, „sirove kolubare“ je oko 2500 kcal, dok donja toplotna moć iznosi 2000 kcal. Sirova Kolubara, dobija se površinskom eksploatacijom, i karakterističan je po tome što nema veliku kaloričanu moć i može se koristiti za šporete kao i za kotlove za centralno grejanje.

Kostolački ugalj (SRB)

je drveni ugalj, imamo ga u obliku kocke, on može da se koristi za  centralno grejanje, kao i za obične peći i špotete. Preporučuje od strane proizvodjača kotlova na čvrsto gorivo, jer ne oštećuje kotlove a daje približnu toplotnu moć, kao i visoko kalorični ugljevi. Ovaj ugalj je veoma kvalitetan i poznat je po tome da, posle sagorevanja, ostavlja veoma malo pepela, tako da ne morate često čistiti vaše kotlove ili peći. Gornja toplotna moć, ovog uglja, bez vlage i pepela je 19828 kj/kg odnosno 4836 kcal (kilo)kalorija, a donja 19020 kj/kg odnosno 4639 kcal (kilo)kalorija. Dok gornja toplotna moć, ovog uglja, sa vlagom iznosi 15885 kj/kg odnosno 3874 kcal (kilo)kalorija, a donja 14783 kj/kg odnosno 3605 kcal (kilo)kalorija.

Dunavac / Kovin (SRB)

Granulacija je od 20 mm do 100 mm mešovito. Dobija se ispod površine vode sitniji je od Kolubare i Kostolca, a ima veću kaloričnu vrednost.

Sušena Kolubara / Vreoci (SRB)

Pogodan je za loženje i u pećima na čvrsto gorivo, i u kotlovima, razvija visoke temperature. Granulacija „komad“ od 60 mm do 150 mm i „kocka“ od 30 mm do 60 mm. Toplotna moć je oko 19.000KJ/kg . Inače ostavlja vrlo malo pepela i kotao ili peć ne mora da se često čisti.

Banovići (BiH)

ima prosečnu kaloričnu vrednost od 18.400 – 21.000kj/kg što razvija optimalne temperature i u mesecima kada je temperatura znatno u minusu i kada je u blagom plusu. Mi u našem asortimanu imamo dve granulacije, koje se najčešće koriste, kocka od 30-65 mm i orah 15-40 mm. Inače jedan od najzastuplenijih ugljeva iz BIH.

Đurdjevik (BIH)

je visoko kalorični ugalj i dobija se iz istoimene pogonske jame u rudnicima mrkog uglja u Đurdjeviku u Bosni i Hercegovini. Ovaj ugalj se pretežno lozi u kotlovima sa centralnim grejanjem i karakterističan je po tome što ima izuzetno visoku kaloričnu vrednost, i jedan je od najkaloricnijih ugljeva na našem tržištu. Oko 21.000-23.000 kj/kg. U asortimanu imamo kocku i komad.

Pljevaljski ugalj (MNE)

sagorjevanjem jedne tone mrkog pljevaljskog uglja oslobađa se toplota od 14.000-15.000KJ/kg.
Prednosti su mu izuzetno mali sadržaj sumpora (ispod jednog procenta), kao i drugih nepoželjnih sastojaka kao što su pepeo i vlaga.

Breza (BIH)

Proizvodi se u tri granulacije: orah, kocka i komad 22.000-23.000 KJ/kg.

Ruski kameni ugalj (RUS)

sejani najkvalitetni i najtraženi ugalj  za centralno grejanje, Jedna tona Ruskog uglja zamenjuje tri tone sirove kolubare. Njegova toplotna moć, je oko  31500 KJ/kg, veoma dugo drži toplotu, odnosno  dugo sagoreva. Pali se na višoj toplotnoj granici, i nije štetan za kotlove. Ruski kameni ugalj iz našeg asortimana je granulacije od 20 mm do 150 mm.